Renovatie2023-11-02T15:08:33+00:00

Renoveren

Een woning renoveren, dat is een vak apart! Wij hebben veel ervaring op dit gebied, je kunt het dus met een gerust hart aan ons overlaten. Bij het vervangen van oude elementen of onderdelen van jouw pand, zorgen wij ervoor dat het bestaande karakter behouden blijft. Tegelijkertijd passen we het pand aan aan de huidige maatstaven en veiligheidseisen. Uiteraard nemen we, waar mogelijk,  comfortverhogende maatregelen.

Inspectie
Zoals met veel dingen, slijt ook een gebouw tijdens het gebruik. Het pand veroudert onder invloed van weersomstandigheden en het prestatievermogen neemt af. Om al deze oorzaken in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen is een regelmatige inspectie van groot belang. Een dergelijke inspectie kunnen wij uiteraard voor u verzorgen. Renovatie van uw woning kan u vervolgens uitkomst bieden om zorgeloos te blijven wonen.

Restauratie
De restauratie van een monumentaal pand, herenhuis of ander oud gebouw is een ingrijpende gebeurtenis. Je wilt oude details bewaren of terughalen, zodat het pand zijn authentieke staat behoudt of in oude glorie wordt hersteld.  Bij restauratie gaat het om oudere gebouwen, waarbij zeer specifieke bouwtechnieken nodig zijn. Dit gaat dus een stapje verder dan renovatie en vraagt om de nodige ervaring. Laten wij die ervaring nu hebben! Aan de hand van gemeentelijke archieven en originele tekeningen zoeken wij tot in detail uit hoe het gebouw er in het verleden uitzag. Geen uitdaging is ons te groot en geen brug is ons te ver op dit gebied.

Ga naar de bovenkant